iLOQ digitala låssystem

Ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem som erbjuder stora fördelar i alla typer av fastigheter

Löser problemet med förlorade nycklar och illegal kopiering. Om en nyckel tappas bort kan den enkelt spärras och sedan återanvändas. iLOQ behåller en hög säkerhet och kontroll under hela sin livslängd.
Möjliggör snabb ändring av tillträden till en eller flera dörrar och nycklarna kan omprogrammeras hur många gånger som helst.
Registrerar automatiskt vilka nycklar som har använts i de olika låsen och programvaran har alltid aktuell information om alla nycklar och lås.
Innehåller varken batterier eller kablar. Låssystemet skapar sin egen elektricitet då nyckeln stoppas i cylindern.
Går snabbt att installera och kräver minimalt med underhåll. Passar ihop med de flesta på marknaden förekommande låshusen och kräver inte förändringar på befintliga dörrar.

iLOQ representerar en ny generation av låssystem!

Om en nyckel tappas bort måste inte låset bytas ut

Vi på Pignus är stolta förespråkare för iLOQ digitala låssystem och hjälper dig gärna med  hela processen då du vill byta ut dina mekaniska lås och nycklar till ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem.

Lättare och smidigare!

iLOQ  är betydligt lättare och säkrare att administrera, än mekaniska system

    • Alla nycklar och cylindrar programmeras enkelt med hjälp av en programmeringsenhet som administreras via en dator.

    • Den eller de som administrerar systemet, bestämmer vilka dörrar som ska kunna öppnas av varje enskild nyckel och det går att programmera nycklarna så att de endast fungerar vissa tider på dygnet.

    • Med programmeringsenheten är det enkelt spärra de nycklar som är på villovägar.

    • En nyckel (eller flera) kan programmeras som huvudnyckel, men behörigheterna kan snabbt återkallas om så önskas.

Telefon: 019-58 28 00

Hemsida: www.pignus.nu