NFC låssystem i Örebro

Välkommen till Pignus

Funderar du på att skaffa ett elektromekaniskt NFC låssystem till ditt företag? Då har du gjort ett bra val som tar verksamhetens säkerhet in i framtiden! Idag finns flera typer av digitala lås med oöverträffad säkerhet och användarvänlighet. Vi på Pignus är experter på ILOQ S50 NFC som är världens första digitala lås där dina anställdas smartphone fungerar som både nyckel och kraftkälla för låsenheten. Du slipper hålla reda på nycklar, och kan bl.a. dela behörigheter och se logghistorik. Smart, underhållsfritt och 100 % pålitligt!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Pignus AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

NFC låssystem i Örebro

Kompetens inom NFC låssystem som du kan lita på!

Hur fungerar ett NFC låssystem?

NFC står för Near Field Communication och är en innovativ teknik som skapar en säker två vägs-kommunikation mellan olika elektroniska enheter. NFC är idag inbyggt i många mobiltelefoner och används t.ex. när du ska koppla telefonen till en Bluetooth-högtalare. Med ett digitalt låssystem från Pignus får ditt företag en nyckellös passerkontrollteknik, som är ekonomiskt fördelaktig och ger högsta möjliga säkerhet. Med andra ord finns det bara fördelar!

 

Det finns bara fördelar med ett digitalt NFC låssystem.
Det är lätt att installera och ger dig flera smidiga säkerhetsfunktioner
som du styr från samma centralenhet. Pignus ger dig allt du behöver för
optimal företagssäkerhet – med grund i marknadens senaste teknik!

 

Pignus är specialiserade på säkerhet och låssystem för företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar

Genom framtidssäkra produkter och ett personligt engagemang för varje kunds unika förutsättningar löser vi behov – och bidrar till en tryggare värld. Du får ett professionellt säkerhetsföretag som sätter dig och ditt företag i fokus, och hjälper dig med allt från projektering till installation samt genomgång av låssystemets alla funktioner. Kontakta oss idag så berättar vi mer om vilken lösning som passar dina behov allra bäst!

 

Våra tjänster

Larminstallationer - Pignus AB

Larminstallationer

Läs mer
NFC låssystem - Pignus AB

NFC låssystem

Läs mer
Nätverksteknik - Pignus AB

Nätverksteknik

Läs mer
Inbrottslarm - Pignus AB

Inbrottslarm

Läs mer

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Integrerade säkerhetslösningar – som gör vardagen enklare och tryggare

Att säkerheten fungerar på ditt företag är en självklarhet. Larm och lås är idag så mycket mer än förebyggande mot stöld och skadegörelse. Istället för att ha separata system för t.ex. inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem erbjuder Pignus integrerade lösningar där du kan övervaka och styra alla applikationer från en och samma centralenhet. Användarvänligt och kostnadseffektivt! Vi använder oss av marknadsledande tillverkare som t.ex. Vanderbilt, ILOQ och Galaxy som är Sveriges mest använda säkerhetssystem. Med vår kunskap och insikt i säkerhetsbranschen hjälper vi dig gärna att ta fram den bästa lösningen för din situation. Så att ditt företag skyddas dygnet runt, året om.

 

Ditt val i Örebro för LFC låssystem och annan företagssäkerhet

Sedan 2015 har Pignus tillhandahållit försäljning, installation och service inom inbrottslarm, digitala låssystem, passersystem, kameraövervakning, porttelefoner m.m. Vi erbjuder även support, serviceavtal och hosting för att ditt säkerhetssystem ska ligga i trygga händer. Funderar du på vilken typ av LFC låssystem som passar just dina förutsättningar? Med stor kompetens inom lås och säkerhet hjälper vi dig gärna med rådgivning – så att du får ett förmånligt paket som är skräddarsytt efter behoven hos ditt företag.

 

Vi har det NFC låssystem du behöver för en verksamhet som är
säker 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.
Välkommen till Pignus!