Nätverksteknik i Örebro

Välkommen till Pignus!

Funderar du på att skaffa en integrerad larmlösning via nätverksteknik? Att samla funktioner som t.ex. porttelefon, brandlarm och kameraövervakning i ett enda system är ett smart sätt att öka säkerheten på ditt företag. Med oss på Pignus får du specialkompetens inom integrerade säkerhetslösningar. Vi hjälper dig med allt du behöver för att slippa oroa dig för inbrottstjuvar, brand eller andra incidenter – så att din personal känner sig trygg och verksamheten fungerar optimalt.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Pignus AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Nätverksteknik i Örebro

Kompetens inom nätverksteknik som du kan lita på!

Pignus är specialiserade på larm och nätverksteknik inom säkerhet för företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Genom framtidssäkra produkter och ett personligt engagemang för varje kunds unika förutsättningar löser vi behov – och bidrar till en tryggare värld. Du får ett professionellt säkerhetsföretag som sätter dig och ditt företag i fokus, och hjälper dig med allt från projektering till installation samt genomgång av larmsystemets alla funktioner.

 

Pignus erbjuder expertis av högsta kvalitet inom säkerhet och
integrerad nätverksteknik. Skräddarsydda larmpaket, bemannad larmcentral
och förmånliga serviceavtal gör oss till ett naturligt val för företagssäkerhet.
Kontakta oss idag!

 

Integrerade och flexibla larmlösningar – som gör vardagen enklare och tryggare

Att säkerheten fungerar på ditt företag är en självklarhet. Företagslarm är idag så mycket mer än förebyggande mot stöld och skadegörelse. Istället för att ha separata system för t.ex. bokningstavla för tvättstugan, inbrottslarm och passersystem erbjuder Pignus integrerade lösningar där du kan övervaka och styra alla applikationer från en centralenhet. Användarvänligt och kostnadseffektivt! Vi använder oss av marknadsledande tillverkare som t.ex. Vanderbilt, RCO och Galaxy som är Sveriges mest använda säkerhetssystem. Med vår kunskap och insikt i säkerhetsbranschen hjälper vi dig gärna att ta fram den bästa lösningen för din situation. Så att ditt företag skyddas dygnet runt, året om.

Våra tjänster

Larminstallationer - Pignus AB

Larminstallationer

Läs mer
NFC låssystem - Pignus AB

NFC låssystem

Läs mer
Nätverksteknik - Pignus AB

Nätverksteknik

Läs mer
Inbrottslarm - Pignus AB

Inbrottslarm

Läs mer

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Ditt val i Örebro för professionell nätverksteknik och service

Sedan 2015 har Pignus tillhandahållit försäljning, installation och service inom inbrottslarm, digitala låssystem, passersystem, kameraövervakning, porttelefoner m.m. Vi erbjuder även support, serviceavtal och hosting för att ditt säkerhetssystem ska ligga i trygga händer. Funderar du på vilken typ av nätverksteknik som passar just dina förutsättningar? Med stor kompetens inom säkerhetslösningar hjälper vi dig gärna med rådgivning – så att du får ett förmånligt paket som är skräddarsytt efter dina behov.

 

Vi har den moderna nätverksteknik du behöver för en verksamhet som är
säker 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.
Välkommen till Pignus!