Larminstallationer i Örebro

Välkommen till Pignus!

Funderar du på att installera larm på ditt företag? Vi utför larminstallationer av högsta kvalitet! Med ett modernt inbrottslarm får du optimal säkerhet som gör att du slipper bekymra dig för inbrottstjuvar, brand eller andra incidenter. Med oss på Pignus får du kompetens inom marknadens senaste säkerhetsteknik och ett stort utbud av integrerade larmlösningar. Allt du behöver för att sova gott om natten.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Pignus AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Larminstallationer i Örebro

Kompetens inom larminstallationer som du kan lita på!

Pignus är specialiserade på larminstallationer och säkerhet för företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Genom framtidssäkra produkter och ett personligt engagemang för varje kunds unika förutsättningar löser vi behov – och bidrar till en tryggare värld. Du får ett professionellt säkerhetsföretag som sätter dig och ditt företag i fokus, och hjälper dig med allt från projektering till installation samt genomgång av larmsystemets alla funktioner.

 

Pignus erbjuder expertis av högsta kvalitet inom larm och säkerhet.
Skräddarsydda larmpaket, bemannad larmcentral och den senaste tekniken gör oss till ett naturligt val för företagssäkerhet.
Kontakta oss idag!

 

Integrerade och flexibla larmlösningar – som gör vardagen enklare och tryggare

Att säkerheten fungerar på ditt företag och att personalen känner sig trygg är en självklarhet. Företagslarm är idag så mycket mer än förebyggande mot stöld och skadegörelse. Istället för att ha separata system för t.ex. brandlarm, porttelefon och kameraövervakning erbjuder Pignus integrerade säkerhetssystem som knyter ihop alla funktioner i en användarvänlig företagslösning. Smart och kostnadseffektivt! Vi använder oss av marknadsledande larmtillverkare som t.ex. Vanderbilt, RCO och Galaxy som är Sveriges mest använda säkerhetssystem. Med vår kunskap och insikt i säkerhetsbranschen hjälper vi dig gärna att ta fram den bästa lösningen för din situation. Så att ditt företag skyddas dygnet runt, året om och får en 100 % fungerande verksamhet utan inbrott och skadegörelse.

Våra tjänster

Larminstallationer - Pignus AB

Larminstallationer

Läs mer
NFC låssystem - Pignus AB

NFC låssystem

Läs mer
Nätverksteknik - Pignus AB

Nätverksteknik

Läs mer
Inbrottslarm - Pignus AB

Inbrottslarm

Läs mer

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Ditt val i Örebro för professionella larminstallationer och service

Sedan 2015 har Pignus tillhandahållit försäljning, installation och service inom inbrottslarm, digitala låssystem, passersystem, kameraövervakning, porttelefoner m.m. Vi erbjuder även support, serviceavtal och hosting för att ditt säkerhetssystem ska ligga i trygga händer. Funderar du på vilken typ av larm som passar dina behov bäst? Med stor kompetens inom säkerhetslösningar hjälper vi dig gärna med rådgivning – så att du får en pålitlig helhetslösning som kännetecknas av högsta kvalitet och rätt åtgärder när larmet går.

 

Vi har larmlösningen du behöver för en verksamhet som är säker 24 timmar om dygnet,
365 dagar om året.
Välkommen till Pignus!