Inbrottslarm i Örebro

Välkommen till Pignus!

Funderar du på att skaffa inbrottslarm till ditt företag? Ett bra skydd mot inbrott är en viktig investering för alla företag. Med ett modernt inbrottslarm försvårar du för tjuven och förhindrar att människor och materiella värden kommer till skada. Med oss på Pignus får du specialkompetens inom inbrottslarm och integrerade tekniska säkerhetslösningar. Vi hjälper dig med allt du behöver för att du ska slippa oroa dig för inbrott, skadegörelse eller andra incidenter – så att din personal känner sig trygg och verksamheten fungerar optimalt.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Pignus AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Inbrottslarm i Örebro

Kompetens inom inbrottslarm som du kan lita på!

Pignus är specialiserade på larm och nätverksteknik inom säkerhet för företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Genom framtidssäkra produkter och ett personligt engagemang för varje kunds unika förutsättningar löser vi behov – och bidrar till en tryggare värld. Du får ett professionellt säkerhetsföretag som sätter dig och ditt företag i fokus, och hjälper dig med allt från projektering till installation samt genomgång av larmsystemets alla funktioner.

 

Pignus erbjuder expertis av högsta kvalitet inom säkerhet och inbrottslarm.
Skräddarsydda larmpaket, bemannad larmcentral och förmånliga
serviceavtal gör oss till ett naturligt val för företagssäkerhet.
Kontakta oss idag!

 

Integrerade lösningar för inbrottslarm – som gör vardagen enklare och tryggare

Att säkerheten fungerar på ditt företag är en självklarhet. Inbrottslarm är idag så mycket mer än förebyggande mot stöld och skadegörelse. Istället för att ha separata system för t.ex. inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem erbjuder Pignus integrerade lösningar där du kan övervaka och styra alla applikationer från en och samma centralenhet. Användarvänligt och kostnadseffektivt! Vi använder oss av marknadsledande larmtillverkare som t.ex. Vanderbilt, RCO och Galaxy som är Sveriges mest använda säkerhetssystem. Med vår kunskap och insikt i säkerhetsbranschen hjälper vi dig gärna att ta fram den bästa lösningen för din situation. Så att ditt företag skyddas dygnet runt, året om.

Våra tjänster

Larminstallationer - Pignus AB

Larminstallationer

Läs mer
NFC låssystem - Pignus AB

NFC låssystem

Läs mer
Nätverksteknik - Pignus AB

Nätverksteknik

Läs mer
Inbrottslarm - Pignus AB

Inbrottslarm

Läs mer

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Ditt val i Örebro för professionella inbrottslarm och annan företagssäkerhet

Sedan 2015 har Pignus tillhandahållit försäljning, installation och service inom inbrottslarm, digitala låssystem, passersystem, kameraövervakning, porttelefoner m.m. Vi erbjuder även support, serviceavtal och hosting för att ditt säkerhetssystem ska ligga i trygga händer. Funderar du på vilken typ av inbrottslarm som passar just dina förutsättningar? Med stor kompetens inom larm och säkerhet hjälper vi dig gärna med rådgivning – så att du får ett förmånligt paket som är skräddarsytt efter behoven hos ditt företag.

 

Vi har det inbrottslarm du behöver för en verksamhet som är säker
24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.
Välkommen till Pignus!